Praktijk Dharmony

100% Geborgenheid is 100% Dharmony

De Kindermassage cursus

  • U kunt de kindermassage geven vanaf 2 jaar.

Beschikbare datums voor de Kindermassage cursus in Groepsverband:

  • Nieuwe datums volgen nog

Het geven van een kindermassage aan uw kind kan een verrijking wezen in lichaam en geest. De kinderen worden de hele dag door geprikkeld. Om uw kind wat ontspanning te geven, kunt u de kindermassage toepassen. Tevens is dit een heerlijk Ouder-Kind moment. 

Let op! De kindermassage leert u met meerdere cursisten, de technieken leert u op elkaar, zodat u zelf ook ervaart u de handelingen voelen. 

Praktijk Dharmony biedt ook de kindermassage, klassikaal aan. De kindermassage kunt u als ontspanning of juist als activatie gebruiken. Door middel van de kindermassage toe te passen in een kindergroep van min. 4 kinderen, leren ze op een speelse via verhaalvorm, de manier te ontspannen en als groep plezier te hebben. Voor meer informatie, kunt u altijd contact opnemen. 

Prijsopgave kindermassage cursus Groepsverband

Groepsverband: zal bestaan uit min. 2 personen die 2 bijeenkomsten van 1,5 uren samenkomen. De kosten zijn 40 euro.

 Klassikaal: zal bestaan uit min. 4 kinderen die 1 bijeenkomst van 2 uur samenkomen. De kosten zijn per kind 5 euro incl een geschenk en een kinderdiploma. 

 Voor de kindermassage cursus Groepsverband geldt:

  • De cursus is inclusief thee/koffie/lekkernij  

  • Een reader zodat u thuis ook lekker aan de slag kunt

  • De prijzen van de Kindermassage cursus  Groepsverband en Klassikaal zijn inclusief 21% BTW

Na bevestiging van de inschrijving zal er exacte informatie naar het mailadres worden verzonden, zorg dat uw gegevens kloppen.